Produkter

Regnskapsprogram

Med dette skybaserte regnskapssystemet får man lett oversikt over regnskapet i firma. Det er spesielt laget for små bedrifter, men kan også vokse med firma. Systemet kan i tillegg brukes av privatpersoner og klubber for å få oversikt over inntekter og utgifter. I systemet kan man lett ta ut rapporter for hovedbok, saldobalanse, transaksjoner, omsetning og resultatregnskap. Fra systemet kan man også avstemme kontoer. Systemet er lett å bruke, man legger inn inntekter og utgifter i tillegg til andre typer transaksjoner i regnskapsåret. Ved årsavslutning får man enkelt hjelp til å sørge for at regnskapet er i balanse. Prøv gratis i 30 dager Introduksjonsvideo til regnskapsbiten av Economylab:

Les mer

Fakturaprogram

Man kan med systemet enkelt fakturere kunder. Epost med faktura kan sendes automatisk til kundene. Systemet støtter delbetaling og delkreditering når det er behov for det. For å opprette en faktura, velger man dato, kunde og produkt. Å lage faktura tar mindre enn ett minutt. Regnskapet blir gjort automatisk for den genererte fakturaen. Timer kan også faktureres fra systemet. Prøv gratis i 30 dager Introduksjonsvideo til fakturabiten av Economylab:

Les mer

Time registrering

Timeføringssystemet støtter både timer som skal faktureres til kunde, og timer som ikke er fakturerbar. Å lage en faktura fra timeføring, gjør man fra ett eget vindu. Man velger dato, så blir faktura generert utfra de gitte datoene, gruppert på kunde. Regnskap blir gjort automatisk for alle de fakturaene som blir laget. Prøv gratis i 30 dager Introduksjonsvideo til timeføringsbiten av Economylab:

Les mer
Economylab er ett produkt utviklet av Oceantiger Software.