Versjon 1 av Economylab lansert

Første versjon

Første versjonen av Economylab lansert. Med dette systemet kan du enkelt registrere timer, lage faktura og disse blir gjort regnskap på automatisk.


Regnskap

Med systemet får man lett oversikt over regnskapet i firma. Det er spesielt laget for små bedrifter, men kan også brukes i mellomstore og store firma. I systemet kan man lett ta ut rapporter for hovedbok, saldobalanse, transaksjoner, omsetning og resultatregnskap. Fra systemet kan man også avstemme kontoer. Systemet er lett å bruke, man legger inn inntekter og utgifter i tillegg til andre typer transaksjoner i regnskapsåret. Ved årsavslutning får man enkelt hjelp til å sørge for at regnskapet er i balanse. For mer info klikk her.

 

Faktura

Man kan med systemet enkelt fakturere kunder. Epost med faktura kan sendes automatisk til kundene. Systemet støtter delbetaling og delkreditering når det er behov for det. For å opprette en faktura, velger man dato, kunde og produkt. Å lage faktura tar ett mindre enn ett minutt. Regnskapet blir gjort automatisk for den generte fakturaen. Timer kan også faktureres fra systemet (se under). For mer info klikk her.

 

Time registrering

Systemet støtter både timer som skal faktureres til kunde og timer som ikke er fakturerbar. Å lage en faktura fra timeføring gjør man fra ett eget vindu det man velger dato, så blir faktura generert utfra de gitte datoer, gruppert på kunde. For mer info klikk her.Dette ble postet: 5 november 2017

Economylab er ett produkt utviklet av Oceantiger Software.